Interiörer

18 augusti 2005 8:25 | Allmänt, Bilder, Huset | 3 kommentarer

Här kommer litet fina och fula detaljer. Lägger bara upp bilderna nu, så får jag kommentera sedan. Ni får väl gissa vad jag tycker är snyggt och fult tills jag kommer hem ikväll. Vi måste bära ner grejer till släpvagnen och åka till huset nu när Viggo är på dagis några timmar.

Klaras rumViggos rumBadBadgolvBadlamporVardagsrumsdörrKyl frysKakel kökTaklistDörrhandtag sovrum

3 kommentarer

 1. Jag tror att Kerstin äLSKAR alla detaljer i köket…

  Comment by Jenny — 2005-08-18 11:09 #

 2. Varken grönt eller brunt eller vävtapeter förekommer hos oss. Kyl och frys ser ni ju ut att behöva byta av andra skäl än den märkliga färgen. Badrummen ser ut att duga tills vidare, men när ni gör något åt dem i framtiden, tycker jag ni ska kakla upp till taket – det minskar avsevärt risken för mögelskador.

  Trappräckena utomhus är faktiskt lite speciella i positiv mening.

  Comment by Enn Kokk — 2005-08-18 22:34 #

 3. […] Sedan åkte vi tillbaka till Uppsala och till Ekeby bruk, som har en stor utställning med badrumsinredning. Vi ska ha grön mosaik på golvet och vitt standardkakel på väggarna, med en grön ekebygroda någonstans. Och det kändes som jag bar hem ett ton kataloger för att välja toastol, badkar, handfat med underskåp och andra detaljer. Badkaret ska i alla fall vara inkaklat som nu. Vårt badrum är original från 1962, coolt men under sönderfall. Det faktum att originalgolvet är mosaik gör att vi väljer det nu också, även om jag är orolig att det ska vara svårstädat. […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Rissne, Bromma, Ekeby — 2007-04-04 0:49 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^