En fin liten Hertha

16 november 2009 22:45 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Loppisabstinensen var stor i helgen efter att inte ha varit på någon runda i Uppsala på flera veckor. Det blev en ordentlig runda, trots regn. På Vaksalatorg var det kanske tre tappra loppisförsäljare som stod ut i blasket. Inga fynd blev det där, och inte på Emmaus. Men på Presenta på Väderkvarnsgatan såg jag den på långt håll och tänkte att det måste vara en Hertha! Reliefmönstret som påminner om mönstret på min stora Herthakanna, och så samma blå färg som på Blå Eld. Jag vände på vasen, och visst stod det HB under. Här kan ni jämföra med stora Herthakannan och Blå Eld, så förstår ni vad jag menar.

DSC08144

DSC08150

2 kommentarer

  1. Vilken rar liken goding!

    Comment by Susanna — 2009-11-16 23:02 #

  2. Ja, det är så roligt när man hittar något ovanligt!

    Comment by Kerstin — 2009-11-17 10:42 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^