Bebott

21 april 2007 21:48 | Allmänt | 5 kommentarer

Jag har ju glömt att rapportera att våra nya grannar tvärs över gatan flyttade in förra helgen. Vi har inte hälsat på dem än. Det verkar vara ett medelålders par med utflugna barn, men jag är inte säker. De har haft så mycket besök, så det är svårt att veta vilka som bor där. När man precis har köpt hus vill man ju visa upp det för släkt ock vänner. De har i vilket fall inga småbarn som vi hade hoppats. Det hade varit trevligt med kompisar till Viggo och Klara. I vilket fall känns det bra att det inte är så ödsligt när man tittar ut genom köksfönstret.

Men jag hörde dem prata om den stora fina björken, att den skräpade ner. Så det verkar som att den kommer att ryka. Synd.

5 kommentarer

 1. Du… Min man och jag är faktiskt allergiska mot björkpollen. Vi kan inte ha kvar det där hemska trädet bara för att du tycker det är fint…

  Vi borde fika nån dag.

  Comment by Grannen — 2007-04-21 23:16 #

 2. Jag förstår verkligen om ni inte vill ha björken kvar, inte bara på grund av allergi. En björk tar ju allt ljus, vatten och näring från en inte alltför stor tomt. Vi skulle aldrig vilja ha en björk på vår egen tomt, men den har varit fanastiskt vacker att titta på från vårt kök. Här kan ni se hur det har sett ut på vintern http://kerstin.kokk.se/?p=369 och på sommaren http://kerstin.kokk.se/?p=775.

  Och ni är välkomna över på en fika!

  Comment by Kerstin — 2007-04-22 8:51 #

 3. Hej!
  Av en ren slump ramlade jag på din blogg och såg att vi hade blivit omnämnda. Jag är er granne tvärs över gatan, Fredrikssons ersättare. Det kändes lite konstigt att se att ”vi” tydligen hade skrivit en kommentar om björken. Det måste vara någon annan granne som svarat, eller, inte vet jag vem. Vi är inte allergiker, vad jag vet.
  Så missade vi att vi skulle fika! Jag får återkomma med ett erbjudande ”live”.
  Din granne Hanna

  Comment by Hanna Strandberg — 2008-04-18 10:08 #

 4. Hihi. Jag hade glömt det där. Det var ju jättelänge sedan, innan vi hade hunnit hälsa och prata. Jag vet att det inte var ni som skrev den där kommentaren, fast jag trodde det först. Men det var i själva verket en kompis som busade litet med mig: http://hull.nu/. Så du kan ju gå in och göra en skum kommentar på hans blogg…

  Ja, vi får ta den där fikan nån gång!

  Comment by Kerstin — 2008-04-18 12:18 #

 5. Och förresten, de där medelålders utan barn som vi hade sett, och trodde var nya grannarna, det var inte ni, bara så du vet. Det måste ha varit några släktingar till er eller så som var och tittade på huset.

  Comment by Kerstin — 2008-04-18 12:43 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^