Dagens kopp: Hertha Bengtsons turkosa Ceylon från Rörstrand

7 maj 2012 20:14 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Äntligen har jag en turkos Ceylonkopp! Den här är faktiskt lagad i örat, men den var billig och jag har längtat så mycket efter den turkosa. En gul och en grön har jag redan. Gissa om jag blir glad av att dricka mitt frukostte ur den här? Hertha kunde minsann göra koppar. Hertha i mitt hjärta!

Ceylon

Ceylon

2 kommentarer

  1. Visst är de go-druckna… Själv har jag 6 st gröna men skulle behöva en till eftersom örat for på den ena. Suck!

    Comment by khina — 2012-05-07 21:50 #

  2. Inte bara en vansinnigt snygg kopp utan dessutom i den ultimata turkosa färgen. Perfektion!

    Comment by Linda — 2012-05-08 15:18 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^