Dagens kopp: Gul Ceylon av Hertha Bengtson

30 maj 2010 22:17 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Så har jag äntligen skaffat mig en Ceylonkopp, Hertha Bengtsons fina servis från 1955. Söders gammalt och nytt har haft de gula inne i ett par månader, men de var så dyra. I lördags när jag var där hade de sänkt priset rejält, så då slog jag till på en. Jag har ju redan presenterat Ceylonkopparna när jag hade varit på finfint förmiddagsfika hos Anders och Daniel i Umeå, men min alldeles egna kopp måste jag också visa upp. Den kommer att bli så fin ihop med den svarta Ceylonkannan.

2 kommentarer

  1. Åh, grattis! Nu är det bara att samla ihop så du har en av varje färg! :)

    Comment by Anders — 2010-05-31 13:22 #

  2. Precis!

    Comment by Kerstin — 2010-05-31 19:39 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^