Jag borde komma ihåg att använda linneservetterna oftare

23 april 2012 18:06 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Färgade linneservetter köper jag alltid på mig udda i olika färger när jag hittar på loppis. De kostar oftast bara några kronor. De är så typiskt 60-tal. Nu senast hittade jag två gröna i en väldigt fin grön nyans. Och titta vad snyggt det blev till Röd eld, teakbestick och Bengt Edenfalks gröna Allglas! Jag tycker också att man kan mixa linneservetter i olika färger när man dukar, så det gör inget om man hittar bara ett par stycken av en färg. Här kan ni se fler av mina linneservetter och läsa vad några inredningsböcker från 60-talet skriver om servetter.

Röd eld, Allglas, linneservett

Röd eld, Allglas, linneservett

Röd eld, Allglas, linneservett

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. De här teakbesicken ha<r vi också i Öregrund. Och en gång i världen hade jag ganska många allglas, fast då de askfärgade.

    Comment by Enn Kokk — 2012-04-23 23:25 #

  2. Bra tips med linneservetter, måste börja hålla utkik efter sådana när jag går på loppis! Mycket snyggt att duka med vid lite festligare tillfällen.
    De här gröna du hittat nu hade en jättefin nyans – och servettringarna i det gamla inlägget du länkade till var toppenfina!!

    Comment by Linda — 2012-04-24 9:22 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^