Mockabakelser – bakelsernas bakelse
30 mars 2012 21:39 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 7 kommentarerSeg maräng och fransk smörkräm. Kan det bli bättre? Månadens sötsak-tema är Personligt, och jag funderade på vad som var riktigt speciellt för mig. Mockabakelser förstås! Det väljer jag nästan alltid på konditori om de har det. När jag var liten brukade vi gå på Lundeborgs konditori i Öregrund och äta mockabakelser och dricka saft ur höga glas med smala sugrör. Receptet hittar ni här!
7 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Mockabakelsr är min favorit ssedan jag var barn. Men då var det lyx, högst en gång om året.Det var därför vi åt den på Lundeborgs + att de lagade den så bra.
Mamma
Comment by Birgitta Dahl — 2012-03-30 22:09 #
Mmmmm, sött och gott!
Comment by kollijox — 2012-03-31 12:42 #
å mycket fint mönster på duken.
Comment by kollijox — 2012-03-31 12:42 #
Duken är en favorit! Du kan spana in hela här: http://kerstin.kokk.se/?p=10051
Comment by Kerstin — 2012-03-31 13:59 #
Lundeborgs – those were the days! Gamla fru Lundeborg är ju död nu, och hennes hus, mitt emot Konsum i Öregrund, har fortfarande inte hittat någon köpare, såg jag i hus till salu-bilagan i dagens UNT.
Comment by Enn Kokk — 2012-03-31 18:07 #
[…] Kerstin gjorde fina mockabakelser. […]
Pingback by Getting personal | Söta saker — 2012-04-01 12:16 #
[…] på det. Resultatet ser ni här. Härligt sega marängbottnar hade jag över från när jag gjorde mockabakelser. Lemoncurd gjorde jag i förmiddags medan jag lyssnade på Stil i P1. Om man inte orkar eller […]
Pingback by Kerstin Kokk » Påskbakelser — 2012-04-06 22:18 #