Glad är en bra känsla

20 december 2007 2:22 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Idag har jag tillbringat eftermiddagen med två av mina kompisar som jag har känt ända sedan gymnasiet, Malin och Elisabeth. Efter gymnasiet när vi flyttade hemifrån bodde vi ihop i en lägenhet på Vindhemsgatan.

Det här året har jag haft alldeles för litet tid att umgås med kompisar, och det är ju helt galet. För jag har ju faktiskt en hel del fantastiskt fina och bra kompisar som betyder så mycket, och Elisabeth och Malin är två av dem.

Det är ju så med en del vänner att även om man inte träffas så ofta så kan man ta vid där man var förut och man kan prata om allt.

Elisabeth kom och hämtade mig med bil, och så åkte vi ut till Gottröra, dit Malin flyttade i somras. Otroligt fint hus! Jag är så glad för Malins skull, som längtat efter att bo på landet. Och så fick jag träffa Svante, som är ungefär två månader. Fint namn, fin pojke.

Malin bjöd på rödbetssoppa, och vi hade för en gångs skull ordentligt med tid att prata. Det är så frustrerande när man träffas för en timmes lunch, och inte hinner prata om någonting viktigt.

Otroligt vad mycket positiv energi jag fick av det här. Jag hade gått och sett fram emot det i flera dagar, och när vi kom ut till Malin var jag så glad och euforisk. Den känslan sitter i fortfarande. Ni är så bra och fina! Jag älskar er.

malin1.jpg

malin2.jpg

ella.jpg

soppa.jpg

svante.jpg

malin3.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^