Glad är en bra känsla

20 december 2007 2:22 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Idag har jag tillbringat eftermiddagen med två av mina kompisar som jag har känt ända sedan gymnasiet, Malin och Elisabeth. Efter gymnasiet när vi flyttade hemifrån bodde vi ihop i en lägenhet på Vindhemsgatan.

Det här året har jag haft alldeles för litet tid att umgås med kompisar, och det är ju helt galet. För jag har ju faktiskt en hel del fantastiskt fina och bra kompisar som betyder så mycket, och Elisabeth och Malin är två av dem.

Det är ju så med en del vänner att även om man inte träffas så ofta så kan man ta vid där man var förut och man kan prata om allt.

Elisabeth kom och hämtade mig med bil, och så åkte vi ut till Gottröra, dit Malin flyttade i somras. Otroligt fint hus! Jag är så glad för Malins skull, som längtat efter att bo på landet. Och så fick jag träffa Svante, som är ungefär två månader. Fint namn, fin pojke.

Malin bjöd på rödbetssoppa, och vi hade för en gångs skull ordentligt med tid att prata. Det är så frustrerande när man träffas för en timmes lunch, och inte hinner prata om någonting viktigt.

Otroligt vad mycket positiv energi jag fick av det här. Jag hade gått och sett fram emot det i flera dagar, och när vi kom ut till Malin var jag så glad och euforisk. Den känslan sitter i fortfarande. Ni är så bra och fina! Jag älskar er.

malin1.jpg

malin2.jpg

ella.jpg

soppa.jpg

svante.jpg

malin3.jpg

3 kommentarer

 1. Under tiden var barnen här hos oss. Jag är dunderförkyld, så den här gången fick Birgitta ta huvudansvaret. Och hon bakade pepparkakor med dem, läste saga för Klara och mycket, mycket annat.

  Barnen var tillsagda, att morfar inte mådde så bra och därför måste lämnas i fred. Men det hindrade inte, att Klara – nästan med det samma efter det att hon hade kommit – tog med en påse leksaker in i mitt rum, där jag satt vid datorn, och så satte hon sig på golvet bredvid skrivbordsstolen och lekte tyst för sig själv; då och då riktade hon dock ett mycket soligt leende upp mot morfar.

  Senare, när jag låg på stora sängen och läste, kröp Viggo upp bredvid mig: bläddrade i Aftonbladets bilaga Mat & vin och frågade om bilder han såg. Viggo är en underbart vetgirig liten pojke.

  Comment by Enn Kokk — 2007-12-20 11:19 #

 2. Svante. Det har jag en kusin i dina trakter som heter. Men det är nog inte han som du träffade.

  Comment by Hull — 2007-12-20 14:05 #

 3. Ja, det var en bra dag, tyckte jag också. Och jag håller med om att vi träffas för sällan. Varje gång slås jag av att det känns som om vi känner varandra på djupet, trots att vi ibland inte träffats på åratal. Gymnasieåren måste ha präglat oss och spelat en himla stor roll för vilka vi blev sen – eller varit sen dess.

  Gick in på din blogg nyss för att jag just varit inne på Långholmens tapettryckeris hemsida: http://www.handtrycktatapeter.se. När jag surfade runt bland femtiotalstapeterna tänkte jag på dig, på att det här skulle du gilla – den som hette nånting med med karaffer var fin tycker jag. Själv fick jag annars mest kickar av 70-talstapeterna, tänkte att om jag hamnar i nåt annat hus nån gång ska jag blomma och färga loss totalt. Frossa i färg. Nu tittade jag efter torptapeter till hallen istället, av mer diskret karaktär.

  Idag har jag lappsjuka och tycker att jag bor för långt bort från allt och alla. Lattemamma? Knappast. Raggsockemorsa snarare. Ständigt uppkopplad.

  Comment by Malin — 2008-01-04 18:14 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^