Mammorna

29 maj 2011 13:15 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Här är en fin bild på min mamma, min lillebror Matti och mig i Öregrund. Det är midsommar 1973 och mamma var 36 år här, Matti knappt ett halvår och jag skulle fylla fyra. Jag har visat bilden förr här och skrivit mer om den. Om ni tycker att det är kul med foton från förr kan ni läsa alla gamla inläggen i kategorin Foton från förr.

Nu har jag pratat med min mamma och gratulerat på mors dag. Hon och pappa är förstås ute i Öregrund, och hon orkar mer och mer efter hjärtkonverteringen för ett par veckor sedan. Hon berättade om alla blommor som blommar där ute, och jag minns alla mors dag när jag var barn och gick ut i trädgården på morgonen och plockade en bukett med förgätmigej, liljekonvaljer, gullvivor, mandelblom och gökärt.

Klara var ute i trädgården och plockade den finaste blomman hon kunde hitta åt mig när det hade slutat regna, och fina kort fick jag också!

4 kommentarer

 1. Så fin klänning du hade som liten.

  Comment by Gila — 2011-05-29 13:22 #

 2. Den finns kvar, och Klara har använt den flitigt tills hon växte ur den! Det är min mamma som sytt den, och vi hade även gardiner i det tyget i barnkammaren.

  Comment by Kerstin — 2011-05-29 13:28 #

 3. […] En bild på mina blomserflickor hittar du här. […]

  Pingback by Enn Kokk » Blommor till mor — 2011-05-29 15:57 #

 4. Vilken fin bild.

  Comment by Randiga tråden — 2011-05-30 7:24 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^