Cirkelskivan presenterar

20 maj 2011 7:44 | Allmänt, Bilder, KF | Kommentering avstängd

Inte har låtarna någonting att göra med Cirkelkaffe, men det här är en reklamskiva för detsamma. Så här står det på baksidan av konvolutet: Treklangen är inte endast ett musikaliskt ackord. Den symboliserar en harmonisk helhet. ”CIRKELKAFFE, CIRKELVAC och SNABBKAFFE bildar också en treklang, som på det kulinariska området visar att alla goda ting är tre.” Jag kan inte låta bli sådan här Konsumnostalgi. Den passar fint till min Cirkelkaffekanna och mina Konsumkannor! KF började tillverka Cirkelkaffe 1932, och lade ned märket på 90-talet.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^