Ryska teburken

10 maj 2011 7:47 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Hittade den här ryska teburken på Vaksala torg för en tia. Riktig barndomsnostalgi för mig. Jag har en sedan tidigare, och min syster också, så den här tänkte jag att min brorsa kunde få. Det var KF som importerade det här teet när jag var liten, och undertill var det pålimmat ett klistermärke där det stod på svenska hur man brygger ryskt te.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Minns du hur vi kom ut till huset i Öregrund kalla fredagskvällar, och hur jag – för att snabbt värma upp oss – serverade rykande hett te som middag tillsammans med tre sorters nybakt bröd – alltid två sorters estniskt – från Toomings bageri i Hötorgshallen? Till det serverades goda pålägg: olika sorters korv, ost, leverpastej, sardiner, skivad gurka och tomat och så vidare.

    Det fanns kvar till överdådiga frukostar på lördags- och söndagsmorgonen också.

    Comment by Enn Kokk — 2011-05-10 8:22 #

  2. Ja, visst gör jag det, och det skrev jag om i inlägget som jag länkade till.

    Comment by Kerstin — 2011-05-10 8:42 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^