Dukade med nyfyndade buteljgröna allglas

8 maj 2011 23:28 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Att kunna äta middag ute på altanen är så härligt! Lagade somrig middag och dukade med mina fina ovanliga grå Blå eld-tallrikar och så ett av helgens loppisfynd. När jag kom in på Designhörnan i lördags sa ägarinnan Christina: Jag har något till dig, Kerstin. Det var fyra buteljgröna allglas, designade av Bengt Edenfalk för KF 1968, och de rökfärgade som jag har sedan tidigare köpte jag också hos henne. Fyra för 100 kronor var ett bra pris, och jag älskar att gå i butiker där de känner mig och vet vad jag är ute efter. Så otroligt trevligt.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Blå eld i grått var ju väldigt tjusigt! Och Designhörnan låter som ett väldigt trevligt ställe, dit skulle jag gärna åka!
    (Har svarat på ditt meddelande på facebook, kom det inte fram?)

    Comment by Linda — 2011-05-09 14:01 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^