Picknickpremiär

21 april 2011 20:20 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Bland det bästa jag vet är att packa picknickhinken, och när jag äntligen jobbat klart och tog påsklov på eftermiddagen gjorde jag det och tog en promenad med barnen upp på Tunåsen. Vad vore en picknickpremiär utan aprilregn? Vi hann med flera som tog slut lika fort som de startade, och däremellan solsken. Trädklättring, bullar, kakor, saft och te, utforskning av reningsdammarna på åsen och blomplockning avslutades abrupt med ett illtjut av den stackars myrrädda Klara, som råkade sätta sig på ett myrbo när hon skulle plocka violer.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. […] som tandborstmuggar. Vill ni se picknickhinken i användning genom åren? Här är ett urval. Picknickpremiär 2011 på Tunåsen, picknick med hagelskur 2010, picknick på berget i Stabbyskogen 2009, picknick med en […]

    Pingback by Kerstin Kokk » En till picknickhink kan vara bra att ha — 2012-07-11 10:27 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^