En samling påskdukar

20 april 2011 7:22 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Mina påskdukar. Överst en tupp på grå botten. Signaturen har blivit halvt dold i fållen, men jag tror det är M Bülher. Därefter tabletter signerade Brit B, Brit Bredström. Jag har en lila och tre gula. Den sista duken är så älskad och tvättblekt att man nästan inte ser signaturen, men det står AGB.

1 kommentar

  1. […] tidigare har jag några påsktabletter och en kökshandduk av Brit Bredström. Nu har jag börjat leta litet mer målinriktat efter […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Jag börjar få en samling dukar av Brit B — 2011-05-19 7:32 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^