Plastjesus & jag

2 september 2006 12:39 | Allmänt | 3 kommentarer

Hahahaha. Lydia har äntligen skaffat en blogg som inte är en hemlig dagboksblogg. Som vi har tjatat på henne. Och det ser ju lovande ut. Det var Bo som upptäckte det för att han har nån sorts sökningar på knuff.se efter Kokk och en del annat, och Lydia har länkat till min blogg. Om jag hade haft tid och ork de senaste dagarna att gå in på min egen webbplatsadministration för att blogga hade jag upptäckt det, för där listas länkar till mig på startsidan. Men jag har haft så fullt upp med förberedelser inför nattkaféet igår kväll på DSS-en. Jag återkommer snart med rapport om detta, när jag fått tillbaka orken.

3 kommentarer

  1. Ja, vad gör man inte för jobbfriden? =) Jag skickade igår ut mass-sms till alla som jag länkar till ifall ni inte, precis som du skrev, redan hade hittat det via att jag länkar till er. Mystiskt om det inte kom fram!

    Comment by Lydia — 2006-09-02 13:01 #

  2. Och förresten så hoppas jag att det gick bra med de 300 paj-portionerna eller hur det var..!

    Comment by Lydia — 2006-09-02 13:03 #

  3. Jo, jag hade fått ett sms, men jag hade inte kollat jobbmobilen, fast den var med och påslagen även om jag var kompledig. Men när jag bakade typ 300 paj-portioner låg jobbmobilen i min handväska under kafédisken, och vi hade städat klart kvart i två i natt, och då tänkte jag inte på att kolla mobilen. Jag ville bara cykla hem och sova.

    Comment by Kerstin — 2006-09-02 13:38 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^