Sextiotal så det skriker om det – randig plast

11 april 2011 6:58 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

De här härliga randiga muggarna och äggkopparna i plast blir man så glad av. De mindre muggarna hade vi som tandborstmuggar när jag var liten. Mormor hade likadana. De här är dock hittade på loppis för några år sedan, liksom de högre. Under de höga muggarna står Guramic Denmark Mønst.Bsk. Och de små äggkopparna hittade jag på senaste loppisrundan. Men Kerstin, behöver du verkligen fler äggkoppar? Klart jag gör. Här finns mina andra äggkoppar.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Oj så snygga! Har inte sett såna här muggar eller äggkoppar tidigare men de var verkligen läckra. Och tur att äggkoppar är så små, då har man plats för fler. ;)

    Comment by Linda — 2011-04-11 14:07 #

  2. Snygga! Jag gillar dem!

    Comment by Gila — 2011-04-12 21:35 #

  3. […] för att vi hade sådana tandborstmuggar när jag var liten, och mormor hade likadana. Nu har jag en liten samling av ett par sorters muggar och äggkoppar som det här är som jag hittade på bakluckeloppisen. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Jag är så svag för den här randiga plasten — 2011-07-21 10:37 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^