Man tager vad man haver

28 februari 2011 15:00 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 1 kommentar

I morse fick jag vända hem igen. Viggo hade migrän. Jag pysslade om honom och ville laga något till lunch som han verkligen fick i sig, så det blev plättar. Det finns det ju alltid ingredienser till hemma, även om det är oplanerat. Bra nödmat på flera sätt. Till mig själv fixade jag en nyttigare lunchtallrik med matvete, sockerärtor, avocado, kallrökt lax och ärtskott. Men oroa er inte att jag bara ska blogga om träning och nyttig mat nu. Nästa vecka är det semmeldagen, och jag bakade semmelbullar och lade i frysen i helgen. Det ska räcka sju veckor fram till påsk. Dessutom är det Klaras 6-årsdag om mindre än en månad, så jag kan lova att jag kommer att baka massor av socker- och smörstinna bakverk. Kak-Kerstin är inte försvunnen! Och Viggo mår bra nu, så det blir simskola ikväll.

1 kommentar

 1. Nu blev jag lättad. Att Viggo mår bättre alltså, och att ni slapp det fruktansvärda utomhuset nästan helt idag (lite mer uthärdligt på kvällen när det är mörkt. Tycker jag. Migrän är verkligen BAJS!!!!

  Däremot var jag varken orolig att du skulle få för dig ”Har man varit hemma från skolan kan man inte gå iväg på roliga grejer på kvällen” eller att jag inte skulle få kakor.

  Du vet att jag bara äter dina kakor. Jag tycker inte om några andra (okejrå – finskorpor med kardemumma, såna man köper på konsum (det riktiga du vet på Torbjörnstorg – eller möjligtvis på Obs! i Gränbycentrum)

  Men jag vet ju att du vet hure är och hur man gör. Det är faktiskt tur att det finns några enstaka till som gör det. Mer än jag…

  Viggo – kan du kolla vad Klara villa ha för present? Det vore bra.

  Ha en fin kväll!

  Comment by Anna Kettner — 2011-02-28 16:50 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^