Händelser kring ett torg

23 oktober 2010 20:16 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Så kallas fontänen på Vaksala torg som Klara tycker så mycket om. Och visst är den fin? Det finns så mycket att titta på. Skulptören heter Axel Wallenberg. Den är en gåva till Uppsala stad av Anders och Lisa Diös, på ett ställe finns inskriptionen Till Tycho Hedén och snett under Frihet, jemlikhet (sic), broderskap.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. […] är som bäst Porslinan – jakten på det stora fyndet Härliga höstfärger Kerstin Kokk Händelser kring ett torg Upsala-Ekeby samlarna Unika plattor av Eva Fahlcrantz, del 7 RETRO-TOKIG En liten […]

    Pingback by Erik Laakso | På Uppstuds » Jag är en samlare — 2010-10-24 7:47 #

  2. […] Tog bussen ner på stan med barnen och lämnade in Klara på Musikens hus där hon skulle ha dansuppvisning i stora salen. Under tiden som hon var på förberedelser gick jag och Viggo på Vaksala torg. Viggo kollade mest in den fina fontänen, som jag bloggat om tidigare här. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Idag har vi bara gjort onyttiga och roliga saker — 2011-05-14 20:54 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^