Dagens kopp: svart Lillemor från Gefle

3 oktober 2010 15:30 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Vet ni, jag hade bespetsat mig på att köpa någon ny tekopp på mässan, men hittade ingen som kändes som ett fynd, och så hade Benny med sig två tekoppar åt mig! Den ena var en svart Lillemor. En blå har jag redan, som jag fått av min lillebror. Lillemorkopparna hör till mina favoriter från Gefle, och de är ju i trevliga AU-modellen. Både modell och dekor är formgiven av Arthur Percy, och Lillemor var i produktion 1951-1964.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^