Istället för Plastjesus

13 september 2010 22:40 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

När jag och Lydia jobbade ihop på IOGT-NTO brukade jag ha litet hyss för mig med hennes Plastjesus, som normalt stod på hennes skrivbord. När hon var borta brukade jag ta ut honom på vift. Han dök upp på alla möjliga ställen. I arkivet, fick följa med ut på lunch eller in på mitt rum eller vara med i rättningscentralen. Mest saknar jag förstås Lydia, även om vi har nästan daglig kontakt, men litet tomt är det ju också att inte ha någon Plastjesus att busa med. Så min syrra kom med en annan snubbe åt mig att ha som sällskap på jobbet. En mjukis-Darth Vader. Ni ska veta att Klara en gång utbrast: Mamma, jag älskar Darth Vader. Darth Vader är min bästa vän.

2 kommentarer

  1. Klara är ständigt spot-on.

    Comment by Hull — 2010-09-13 23:21 #

  2. Det är hon!

    Comment by Kerstin — 2010-09-14 15:32 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^