Fredagseftermiddag med plastjesus

14 mars 2008 16:50 | Allmänt, Bilder, Lyssnar på | Inga kommentarer

Hörrni, nu börjar jag bli litet för trött för att vara effektiv, trots att jag har pimplat Pepsi Max mest hela dagen. Men annars är jag rätt nöjd med dagens arbetsinsats. Jag hade Skansenmöte med planering av folknykterhetens dag på förmiddagen och en eftermiddag på kansliet. Har bland annat hunnit skriva texter, packa grejer från butiken som jag är glad att bli av med till Saxenborgs vänners lotteri, uppdatera butiken på webben, hjälpa forskare som blev glad, prata med en säljare om profilprodukter som jag vill ha prov på, få Bosse H att lova vara historisk appelltalare på Skansen på FND och svara på massa mejl.

Plastjesus hänger här med mig och vi lyssnar på gårdagens sändning av Magnusson i P1 och håller på att avsluta jobbet för idag. Plastjesus klättrade upp på den fina IOGT-silvergloben med inskriptionen Världen är vårt fält. Där trivs han minsann.

Nu ska jag dra till Söder och äta middag med Maria L. Det blir riktigt bra. Och jag kommer nog att vara fnittrig. Det blir jag när jag är övertrött.

dsc00105.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^