Ternells fina lilla såssnipa Palace/Pallas

6 augusti 2010 11:28 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Jag är fortfarande ledsen för att min fina Pallastekopp gick sönder i våras. Jag tyckte så mycket om den. Jag tycker att man ska fina saker är till för att använda, och då får man räkna med att sådant kan hända, men det är ändå oerhört sällan något går sönder. Nu har jag i alla fall en fin liten såssnipa med den dekoren som jag hittade på Tradera. Den är så uppnosig och fräck, men ändå stadig. Det lustiga är att den här dekoren både benämns Pallas och Palace. Under den här snipan står det Palace.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^