Dagens kopp: Gul Pallas från Gefle

6 mars 2010 23:20 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Vilken lycka att hitta en gul Pallas! Visserligen utan fat, men ändå. Sedan tidigare har jag ett par assietter. Testade även att använda ett udda blått Terrassfat som jag har sedan tidigare. Koppen som tillverkades 1960-1964 är i Helmer Ringströms klassiska AU-modell, och dekoren är formgiven av Berit Ternell.

1 kommentar

  1. Den är kanonfin! Jag saknar tyvärr gul Pallas i min samling, har inte ens ett tefat, men väl assietter precis som du! Om du kommer på att du vill byta bort eller sälja den så så är jag alltid intresserad :-)

    Comment by Benny — 2010-03-07 8:50 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^