Morgon på altanen

17 juli 2010 10:33 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Trädgård | Inga kommentarer

Te i Berit Ternells Pors-kopp och bigarråer. Klematisen förvandlar altanen till en lövhydda så småningom. Det fläktar skönt när man sitter där. Nu har jag haft semester i en vecka. Fyra veckor kvar. Jag har hunnit lata mig och vila ut, och nu orkar jag ta tag i projekt. Igår blev det rejält kroppsarbete i trädgården. Skönt, men idag är jag mör. Tur att det blir födelsedagskalas för fina systerdöttrar i Rinkeby idag.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^