Premiär för nya butiken på iogt.se, lunch på stan och tårta

15 mars 2006 22:55 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Jaha, så sitter jag här igen mitt i natten med Klara som inte kan sova.

Igår fick vi äntligen över nya butiken på iogt.se i skapt läge. Jag har jobbat mycket med det de senaste veckorna, och naturligtvis Lydia också som är webbkoordinator. Det blev även ny uppfräschad startsida för sajten. På slutet har det verkligen dragit ut på tiden. Vi hade trott att det skulle vara klart förra veckan, men det har varit saker som har strulat. Vi presenterade det på personalinfon på morgonen trots att det inte var överlagt ännu, men på förmiddagen löste det sig. Naturligtvis hittade vi litet grejer som strulade då också, men det mesta är fixat. På eftermiddagen bjöd vi därför på tårta för att fira. Jag och Lydia fick varsin blomma av Åsa för att vi slitit med allt det här. Åsa är duktig på att uppmuntra sin personal! Jag fick jättefina pärlhyacinter. En av mina favoritblommor. Så här såg de ut:

parlhyacint

Lägg även märke till den veckade plastkrukan i bakgrunden. För länge sedan såldes den på Åhlens i Uppsala, och Trolltyg säljer den. Den finns i många färger, men jag har den i rött och vitt. Trolltyg har dock bara färger som jag inte vill ha nu. Någon som vet något annat ställe där den säljs?

På lunchen var jag en tur in till stan och åt lunch med Maria L. Det var nästan ett år sedan vi träffades sist. Jättekul! Efteråt var vi in på Stockhome på Kungsgatan. Jag köpte den här finfina tablettasken.

culture mints

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Om man hittar krukan någonstans – är det vitt och rött som gäller eller någon annan färg?
  Som av en händelse var jag inne på IOGT-butiken i går kväll. Ni får med Utmärkt beröm godkänt (som var betygsskalan när jag växte upp)! Lätt att hitta och bra indelningar. Där hittade jag också en massa info-material som jag inte visste att det fanns! Grattis till ett bra jobb.
  Jag känner med dig som inte får sova på nätterna! Det är jobbigt när man inte får sova och ska jobba på dagarna. Mycket har man glömt hur det var att vara småbarnsförälder – men inte detta att inte få sova. Inte mycket tröst just nu att ”det går över” – om ett antal år är det tvärt om, de bara sover.

  Comment by Kristina Strömberg — 2006-03-16 11:11 #

 2. Kul att du tycker att nya butiken är bra.

  Vad gäller krukan är det främst vitt jag är ute efter, och gärna några i en mindre storlek än de jag har. De passar bra för säsongsblommor som hyacint eller krokus, som ofta har liten kruka. Den normalstora varianten som jag har kostar cirka 20 kr, tror jag, så de är inte dyra.

  Comment by Kerstin — 2006-03-16 11:30 #

 3. Kära nån vilken jobbig vecka du haft! Jag minns också hur det kändes – och känner med dig.

  Men sedan har det ju också gått mycket bra på jobbet. Grattis till det!

  I morgon kväll kommer faster Karin hem till oss på middag och då ska jag berätta om Kambodjaresan. Jag har skrivit en sammanfattning och också talat om den på ett par möten i veckan. Nu håller jag på att montera foton från resan med tillhörande information. Det finns också ett antal foton från Mattis födelsedagsmiddag med bilder på dig, Bo, Viggo och Klara.

  Sov gott!

  Comment by Birgitta Dahl — 2006-03-16 22:26 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^