Klart jag slog till på vita Rosmarinassietter

28 april 2010 7:46 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 12 kommentarer

Det är klart att jag slog till på ett halvt dussin Rosmarinassietter på Myrorna när de kostade 25 kronor styck. Hertha Bengtson har en särskild plats i mitt hjärta. De går ju fint att kombinera med mycket annat också, precis som Blå Eld-assietterna. En gul Rosmarintekopp har jag dock sedan tidigare, den som kallas Capri. Jag tog fram den för att visa ihop. Och så har jag ju den bruna tekannan!

12 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Ett fynd!

  Comment by Hatti — 2010-04-28 8:00 #

 2. Snygga. Och så vårljust och fint med gult och vitt ihop.

  Comment by Libby — 2010-04-28 8:52 #

 3. Ja, det är väldigt fint också att rosmarinkopparna är vita inuti och färgade utanpå.

  Comment by Kerstin — 2010-04-28 9:22 #

 4. Vad fint, jag har två par på landet, nu vet jag vad det. Tack för upplysningen.

  Comment by randiga tråden — 2010-04-28 11:26 #

 5. Snygga! Jag såg likadana på Erikshjälpen i Gävle förra veckan, men de var så fula i kanterna, annars hade jag slagit till direkt!

  Har du alla färger av Rosmarin annars? Jag har en del som jag ska avyttra, 6 grå tekoppar med 4 fat, tyvärr är några fat med naggar, men jag tror det finns 1 eller två som är helfina!

  Jag har varken rosa eller gula Rosmarin annars tyvärr, men skulle gärna ha!

  Comment by Benny — 2010-04-28 13:58 #

 6. Himla fina!

  Comment by anna — 2010-04-28 16:19 #

 7. Nej Benny, jag har bara en gul tekopp. Sedan har jag en grå skål också. Jag tog fram den också och plåtade allt tillsammans, eftersom det var så många som blev förtjusta i Rosmarin. Kommer nog som inlägg imorgon. Om du har en fin grå tekopp så är jag intresserad av den, men bara en. Jag tycker att de grå är finast! Jag hör av mig. Jag har ju några tekoppar åt dig också.

  Comment by Kerstin — 2010-04-28 17:43 #

 8. Jepp, jag tänkte just på det, vi måste fixa den affären såklart! Jag ska spana in kopparna och leta fram en fin!

  Comment by Benny — 2010-04-28 20:55 #

 9. Play inriamftove for me, Mr. internet writer.

  Comment by Carli — 2016-05-13 9:31 #

 10. I wonder, how would you normally say videogame in Portuguese? In Spanish it’s videojuego; in German it’s videospiel ; in Italian videogioco. I think English (and perhaps French?) is among the few Western languages to separate the term, but I might be mistaken.

  Comment by http://www.creativelyj.net/ — 2016-06-19 3:38 #

 11. Her recent post on Bole and Peppered snails inspired my dinner tonight. For the recipe, Visit her blog to see how to make it. I added a little more pepper to mine but her recipe works just

  Comment by http://www.torontolimodepot.com/ — 2016-07-08 16:30 #

 12. Again, i will say it–anti-immigration is leftist Again I will say it – you are a babe in the woods, politically speaking. You know nothing of the meanings of the terms "leftist" or "rightist", nothing of what it means to be conservative, liberal, communist, fascist, monarchist, or even libertarian.You are also too stupid and/or lazy to figure out how to post as anything other than Anonymous.

  Comment by http://www.autoinsurance.freeddns.org/ — 2016-07-20 16:33 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^