Gillar det inte, men klart jag ska gå

24 oktober 2009 10:48 | Allmänt | 4 kommentarer

I veckan fick jag kallelse till mammografiundersökning för första gången. Sånt som dyker upp när man fyllt 40. Och så var det från en privat klinik. Blä. Jag gillar ju inte privat vård. Men så läste jag i UNT att de tydligen har all mammografiundersökning i Uppsala län, så då har jag väl inget val. Inte lät det särskilt betryggande heller, det som stod om Avesina i artikeln. Skarp kritik av Socialstyrelsen för slarv med journaler, provsvar och kontroll. Men klart jag ska gå dit. Det är otroligt viktigt med mammografiundersökningar.

4 kommentarer

 1. I borgarnas valfrihet får man inte välja offentligt ägd vård…

  Comment by Åsa — 2009-10-24 11:28 #

 2. Nä, precis så tänkte jag.

  Comment by Kerstin — 2009-10-24 11:45 #

 3. Gå dit. De är duktiga, professionella, snabba. Jag fick snabbt brevsvar trots att det kan ta upp till en månad ibland. Det viktigaste är dock att lära sig självundersökning av brösten. Lycka till!

  Comment by Maggan — 2009-10-29 0:05 #

 4. Jag ska gå, Maggan!

  Comment by Kerstin — 2009-10-29 13:48 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^