Sånt jag blir glad av – svartvinbärsmacaroner och vänner

24 oktober 2009 10:11 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Kommentering avstängd

Faktum är att jag tror att svartvinbärsmacaronerna som jag komponerade till min födelsedag är det mest lyckade och raffinerade bakverk jag åstadkommit. Så när mitt gamla gäng från gymnasiet skulle träffas förra helgen var det givet att jag skulle baka svartvinbärsmacaroner och en hel del andra kakor. Vi har ju ändå fikat oss igenom gymnasiet och efter det, på Uppsalas kaféer och hemma hos varann. Helgen var för övrigt fantastisk. Tänk att nio personer hade tagit sig från Paris, Enköping och en massa andra ställen för att hänga en hel helg. Och eftersom flera har frågat om receptet på svartvinbärsmacaronerna kommer det här.

DSC07902

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^