Fika på Fågelsången med finfina flickor från förr

14 augusti 2009 0:38 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Ja, en hel eftermiddag faktiskt med Elisabeth och Teresa. Gamla vänner från gymnasiet. Barnen var kvar hos mina föräldrar i Öregrund och så tog jag bussen in till Uppsala. Först lunch på konserthuset, sedan fika på Fågelsången. För vad ska man göra med sina gamla vänner, om inte att sitta på kondis och fika. Ett riktigt kondis har förstås mockabakelser. Det tog jag. Och ett riktigt Uppsalakondis har förstås studentskor. Det tog Elisabeth. Bussigt av henne, för jag tyckte att det var litet jobbigt att välja bort. Tålmodigt lät hon mig fotografera innan hon åt upp den, för hon vet ju hur jag är.

DSC07151

DSC07159

DSC07157

DSC07161

DSC07152

DSC07145

DSC07143

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^