Dagens kopp: grön Groblad

3 augusti 2009 0:14 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Tjoho! Jag slog till på en grön Grobladkopp igår. En med mönstrat fat. Den är den allra finaste av Grobladkopparna, tycker jag. Sedan tidigare har jag ju en brun och en blå. Jag har gått och sneglat på den på Uppsala-Ekeby-antikaffären Presenta på Väderkvarnsgatan sedan i våras. 250 pix skulle de ha för den, och jag har tänkt att om jag har tur så kan jag fynda den på loppis billigare. Men icke. Och nu i juli var butiken stängd, men igår var den öppen igen, så då köpte jag den. Det var på tiden. Fantastiskt roligt att den har det mönstrade fatet också, som rationaliserades bort i en senare variant, då de producerades med enfärgade fat som passade till flera dekorer. Men jag har märkt en sak. Örat är inte bekvämt att hålla i, och det går inte ens att komma åt att lyfta koppen bra i örat när den står på fatet. Oftast håller jag direkt i koppen istället. Men jag trivs så bra med min nya kopp. Det fanns förresten två till till salu, om någon är intresserad.

DSC06854

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Aaaahhh…. Vad fin den var. Har ju sett blå förut och nu har jag köpt de bruna, men denna var helt klart snyggast! Kul även med det mönstrade fatet. Tack för att du länkade hit mig!

    Comment by Helena — 2011-05-07 20:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^