Midsommarhäng

20 juni 2009 10:26 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Tittar på | 1 kommentar

De gamla vanliga firade vi midsommar med hemma hos oss på Kadettgatan. Magnus, Maria, Helmer, Arvid, Dante och Magda. Jag älskar att ha huset fullt av kompisar och vi lagar mat tillsammans, fikar, snackar, tar det lugnt, hänger med varann. Efter sillunchen skickade jag iväg de andra till midsommarfirande på Tunakolonin. De fick dansa små grodorna i gråvädret medan jag röjde undan och dekorerade tårta med marängbottnar, chokladmousse, grädde och jordgubbar i lugn och ro. Bra deal. Dante var dagens hjälte som tog med alla barnen till Drakskogen när de tyckte att det var trist med fika och prat. På kvällen var det faktiskt sol, men kallt ändå, så vi satt inne och åt grillmaten. Kvällen avslutades med att kolla på Min granne Totoro och bara vissa somnade. Bland annat jag.

DSC06551

DSC06553

DSC06555

1 kommentar

  1. tårtan!

    Comment by lina — 2009-06-20 12:23 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^