Men snart hörrni

10 februari 2009 6:43 | Allmänt | Kommentering avstängd

Mörkt och kallt ute. Strax ska jag väcka barnen. Dricker te och försöker tänka på trevliga saker. Som tekoppar till exempel, och tussilago. För är dt inte så att när det känns som att vintern aldrig tar slut så är det egentligen inte alls så långt tills de små solarna tittar fram? Igår när Viggo och jag hade lämnat Klara på dagis och var på väg till skolan såg vi videkvistar med sina lena små knoppar som tassar, precis där i backen i grusgropen där jag brukade plocka tussilago när jag var barn. Kollar på bloggen när jag egentligen hittade första tussilagon tidigare år. Förrförra året var det den 12 mars, och förra året redan 24 februari. Det är faktiskt inte långt kvar. Tänk att där i leran under snön är de på väg upp och ska bli till små solar som gör så att hjärtat hoppar till av glädje. Nu måste jag verkligen väcka barnen.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^