Nej, jag kupade inte potatis i nattlinne

9 juni 2008 0:26 | Allmänt | 1 kommentar

Storasyster undrade i en kommentar om jag hade kupat potatis i nattlinne. Nej, nej. Jag duschade och bytte om. Solen kom fram idag också, efter regnet. Men huvudvärken och segheten hängde i hela dagen, så där med lätt illamående, så man undrar om det är migrän på väg. Det var så där på gränsen. Det kanske var vädret. Det har varit så kvavt. Kvavt och blåsigt. Och jag har städat och tvättat och städat och tvättat och bäddat rent i alla sängar. Men nu är det ordning. Och jag har kupat potatis och vattnat grönsaksland. Nu är det lugnt och stilla. Huvudvärken är äntligen borta, men varmt är det fortfarande här inne, trots idogt vädrande. Genom den öppna altandörren hörs en moped. Inte ett dugg sömnig är jag, fast jag borde sova, för imorgon är det ny arbetsvecka. Jag kanske ska dra på mig det där nattlinnet igen, gå ut och sätta mig en stund i soffan på altanen och svalka mig och lyssna på blåsten. Och så gå in och lägga mig i soffan och titta färdigt på Sabrina. Eller somna till den igen.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. AMen oj – ett inlägg som jag om än indirekt förorsakat. Stolt storasyster sträcker på sig i t-banan, funderar på att vifta triumfatoriskt med mobilen, men hejdar sig.
    Lilla syster yster vad jag ändå tycker synd om dig. Hoppas du iaf fick en date med Audry. Jag har köpt väldigt bra antihuvudvärk/migrän-plåster m kyleffekt i Liverpool. Du kan få en ask. Tyvärr fanns de ej i Modesty Blase eller Audry-dekor.

    Comment by Anna — 2008-06-09 10:05 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^