Grey

8 juni 2008 10:01 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Nu kommer regnet och jag dricker Earl Grey. Jag tror att det är en sån dag som man ska gå omkring i nattlinne och rufsigt hår hela dagen. Eller helst ligga under ett täcke i soffan.

dsc01961.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Aha … en nattlinnedag.

    Just den här våren har det vankats få sådana, då helgerna åtgått till alla möjliga dop, konfirmationer och avslutnigsmys i etapper (ity inte ens jag kan klona mig i tre delar avslutningskvällen) o sånt.

    När barna är små är det ohyggliga mängder avslutningsutflykter och kafferep vadags-em/kväll. Nu är det istället helgaktiviteter. Så jag hoppas du kan masa dig för mig oxå, men jag fruktar att du bytte klädde om från nattlinne innan du kupade potatis.

    Jag har planerat en ”masig” semester istället

    Comment by Anna Kettner — 2008-06-08 18:33 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^