Drabantens julmarknad

24 november 2007 20:14 | Allmänt | 1 kommentar

Idag har jag varit på Drabanten med pensionärerna i min IOGT-NTO-förening och förberett julmarknaden.

När jag skulle hjälpa Mary att packa upp alla grejer till loppisen sa hon att ”vi får väl be karlarna om hjälp att ställa upp borden”. Vem tror ni är starkast och bäst lämpad att göra sånt slitgöra? 80-årig gubbe eller 38-årig småbarnsmamma? Jag är stark.

I alla fall, kom till julmarknaden imorgon. Jag är där.

Tid: söndag den 25 november klockan 12-15
Plats: Drabantenhuset, Bangårdsgatan 13 i Uppsala
Arrangörer: IOGT-NTO-föreningarna 31 Drabanten och 1575 Svea

Annars är det en skithelg. Jag har fortfarande ont i halsen och allt går på tok. Ni skulle bara veta. Jag skulle behöva oceaner av tid för att få nån jävla ordning här hemma. Hela hösten har ju gått åt till att röja i Stor-Mattis lägenhet på helgerna, och här förfaller det och jag hinner inte ta hand om kartongerna från Matti här hemma. Det finns högar av böcker som ska sorteras in. Viggo och Klara leker ständigt lekar där de drar fram alla möbler och klättrar och hoppar livsfarligt. Jag vantrivs så mycket när det ser ut så här. Kan inte koppla av. Och barnen är så klart sura för att jag är borta mycket.

Så här ser vårt vardagsrum ut precis just nu.

helahavetstormar.jpg

Uppdatering litet senare samma kväll:

Bo sa när han hade läst det här inlägget att ”jag framstår ju som en idiot”. Och jag vill ju inte att någon ska tolka det som att när jag är borta blir ingenting gjort här hemma. För så är det verkligen inte. Det är Bo som gör det mesta av vardagsstädningen. Jag menade att jag den här hösten inte har hunnit få undan mina saker så att de ligger framme i vägen för allting. Och Bo är mycket bättre än jag på att få barnen att plocka undan.

1 kommentar

  1. […] För ett tag sedan ondgjorde jag mig över kaoset och röran här hemma. Flyttkartonger och högar med böcker från Stor-Matti, och så en miljon leksaker och barnen som drar fram allting och inte plockar undan. Och jag vantrivs verkligen när det är så. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Ordning och reda — 2007-12-17 12:01 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^