Chokladbiskvier

14 september 2012 16:17 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 1 kommentar

Riktig fransk smörkräm, vet ni hur gott det är? Farligt gott! Och ännu godare på biskvibotten och doppad i fin choklad. Chokladbiskvier brukade jag baka massor till Kafé Mumrik på 90-talet, men på den tiden gjorde jag en mycket enklare smörkräm och doppade i blockchoklad. Nuförtiden, aldrig! Låter det krångligt att temperera chokladen? Det är värt det. Det är det som gör att chokladen inte smälter och blir kladdig i rumstemperatur när man serverar biskvierna. Här hittar ni receptet.

Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Herregud, så gott det ser ut! Biskvier är i mitt tycke det allra godaste bakverket… Det var ett tag sedan jag bakade nu, men kanske får det bli en omgång biskvier till helgen?

    Comment by Caroline — 2012-09-16 18:20 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^