Chokladbiskvier
14 september 2012 16:17 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 1 kommentarRiktig fransk smörkräm, vet ni hur gott det är? Farligt gott! Och ännu godare på biskvibotten och doppad i fin choklad. Chokladbiskvier brukade jag baka massor till Kafé Mumrik på 90-talet, men på den tiden gjorde jag en mycket enklare smörkräm och doppade i blockchoklad. Nuförtiden, aldrig! Låter det krångligt att temperera chokladen? Det är värt det. Det är det som gör att chokladen inte smälter och blir kladdig i rumstemperatur när man serverar biskvierna. Här hittar ni receptet.
1 kommentar
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Herregud, så gott det ser ut! Biskvier är i mitt tycke det allra godaste bakverket… Det var ett tag sedan jag bakade nu, men kanske får det bli en omgång biskvier till helgen?
Comment by Caroline — 2012-09-16 18:20 #