Det blir ju alltid samma smörgåstårta i alla fall

14 september 2012 16:16 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

I födelsedagspresent förra året fick jag en superfin bok om smörgåstårtor av min brorsa, och ofta tittar jag i den och tänker att jag ska testa olika. Men i slutändan blir det ändå alltid samma som jag gör till alla födelsedagar, en med lax- och pepparrotsfyllning, ägg- och curryfyllning och räkfyllning. Här har ni receptet, hör ni!

Smörgåstårta

Smörgåstårta

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^