Randig cheesecake med hallon, svarta vinbär och röda vinbär
18 augusti 2012 19:30 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 3 kommentarerNu när man kan frossa i alla goda bär som sensommaren erbjuder kom jag på den här randiga cheesecaken. Sötman och krämigheten från vit choklad, philadelphiaost och grädde balanseras av de syrliga bären, och det blir härligt friskt! Här är receptet!
3 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Du är ju fenomenal! Den ser både fantastiskt god ut och vacker för ögat
Comment by Maria/Prylodesign — 2012-08-19 8:17 #
Men fy satan va god den ser ut.
Har alltid trott att det är så svårt att göra en cheesecake men nu blir jag grymt sugen att testa.
Comment by lybtar — 2012-08-19 20:28 #
@Maria Tack!
@Lybtar Nej, sådan här frusen cheesecake är inte alls svår! Den vanliga sortens cheesecake som man bakar i ugn är jag inte så förtjust i.
Comment by Kerstin — 2012-08-27 15:01 #