Randig cheesecake med hallon, svarta vinbär och röda vinbär

18 augusti 2012 19:30 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 3 kommentarer

Nu när man kan frossa i alla goda bär som sensommaren erbjuder kom jag på den här randiga cheesecaken. Sötman och krämigheten från vit choklad, philadelphiaost och grädde balanseras av de syrliga bären, och det blir härligt friskt! Här är receptet!

Untitled

Untitled

Untitled

3 kommentarer

  1. Du är ju fenomenal! Den ser både fantastiskt god ut och vacker för ögat :)

    Comment by Maria/Prylodesign — 2012-08-19 8:17 #

  2. Men fy satan va god den ser ut.
    Har alltid trott att det är så svårt att göra en cheesecake men nu blir jag grymt sugen att testa.

    Comment by lybtar — 2012-08-19 20:28 #

  3. @Maria Tack!
    @Lybtar Nej, sådan här frusen cheesecake är inte alls svår! Den vanliga sortens cheesecake som man bakar i ugn är jag inte så förtjust i.

    Comment by Kerstin — 2012-08-27 15:01 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^