Jag torkar rosenblad att använda i bakverk

30 juli 2012 19:17 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Rosorna blommar överdådigt hos mina föräldrar i Öregrund just nu, så jag plockade några Rosa Alba Maiden’s Blush och lade på tork. Jag har ingen särskild torkställning, men det brukar gå fint att torka rosenbladen utspridda på en bricka i rumstemperatur. Dem ska jag sedan baka rosenmaränger av.

Plockar Rosa Alba Maiden's Blush som ska torkas och användas i rosenmaränger

Rosenblad på tork för att användas i bakverk

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^