Loppisrunda till Norrskedika

22 juli 2012 22:05 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Igår blev det loppisrunda deluxe! Tillsammans med Fia, Jonas och Martin åkte jag till Norrskedika på bakluckeloppis. Tre varv gjorde jag och hittade en hel del! Sedan blev det picknick, och så ett besök på Pepparkaksfabriken. På vägen tillbaka svängde vi av till Risingeboden, och på vägen dit en gårdsloppis som brukar vara öppen på sommaren, där jag alltid fyndar. Jag har inte hunnit plåta sakerna, men kan avslöja att det blev en del textil, spel, påskpynt och porslin. En kopp till och med! Ni får se fynden under den kommande veckan.

Bakluckeloppisen i Norrskedika

Picknick på bakluckeloppisen i Norrskedika

Pepparkaksfabriken i Norrskedika

Risingeboden

3 kommentarer

  1. […] Jag hittade en kopp på lördagens loppisrunda i Norrskedika! Visserligen en kaffekopp, men ändå en kopp. Faktum är att Maxim redan har varit dagens kopp […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Dagens kopp: Maxim av Bibi Breger från Gustavsberg — 2012-07-23 13:01 #

  2. Oh nu blir jag riktigt sugen på att åka till Öregrund! Troligen blir det en tripp någon gång vid månadsskiftet, får hoppas att vi prickar in en bakluckeloppisdag bara :) Är du kvar där i krokarna vore det trevligt med en fika!

    Comment by anna — 2012-07-24 10:39 #

  3. @Anna Det vore jättekul att ses! Jag är inte i Öregrund just nu, men mycket möjligt att jag åker ut senare i veckan eller nästa vecka!

    Comment by Kerstin — 2012-07-25 12:37 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^