Nya kryssarspelet från Alga

17 juni 2012 21:02 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | 1 kommentar

Ja, ni ser säkert att det är Sänka skepp, men tydligen hette det Nya kryssarspelet. Härlig illustration på kartongen! Gissar sent 60-tal eller tidigt 70-tal. Det här spelet har nummer 621-211. Har fortfarande inte fått något mer svar från Algaspelens tillverkare på mina frågor om numren på spelen och designen. Det här spelet hittade jag på Myrorna, och som vanligt var det tejpat och prismärkt på kartongen så att den blir skadad. Pratade med expediten i kassan om problemet, och föreslog att se kanske kunde sätta gummisnoddar eller band runt istället, men hon sa att det gjordes centralt och att de fick dem så. Skickas allt som lämnas in till butikerna vidare till ett centrallager för att gås igenom, och sedan fördelas ut i landet för försäljning? Det verkar ju inte särskilt hållbart. Alla skepp fanns kvar, men några gula och svarta pluttar saknades. Viggo och jag kunde spela det ändå, för oftast går ju spelet ut innan man har gjort av med alla.

Nya kryssarspelet

Nya kryssarpelet

Nya kryssarpelet

Nya kryssarpelet

Nya kryssarpelet

Nya kryssarpelet

1 kommentar

  1. Det lät ju lite konstigt, det där med myrorna, det har jag inte hört talas om.

    Comment by Helena Högberg — 2012-06-17 21:38 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^