Lill-Ella på besök

7 juni 2012 17:20 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Ja, inte bara hon, förstås, utan även hennes föräldrar Matti och Karin hälsade på oss igår. Matti är min lillebror och Ella är nio veckor gammal. Jag har bara hälsat på henne i Stockholm förut. Det här var premiärbesöket i Uppsala. Att hon får kallas Lill-Ella beror på att min syster också har en dotter som heter Ella. Matti har genom livet fått kallas Lill-Matti, eftersom vår farbror också hette Matti, Stor-Matti. Först sov Ella länge, men då läste Klara Skrik och bajs för Matti. Sedan när Ella vaknade fick Klara hålla i henne. Hon var mycket nöjd och stolt! Och så fick Klara en födelsedagspresent i efterskott av Matti och min syster Anna, en akustisk gitarr. Att det var Matti som skulle köpa gitarren var givet, eftersom han kan allt om gitarrer och spelar och sjunger i sitt band Mack, som nyss har släppt en platta. Vi fikade förstås, och jag hade dukat fram bullar, studentskor, mazariner och milanostänger.

Klara läser Skrik och bajs för Matti

Karin, Ella, Klara

Klara med sin nya gitarr

Klara med sin nya gitarr

Fika

Fika

Aklejor

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Har Klara läst alla böckerna om klass 1 B nu?

    Comment by Enn Kokk — 2012-06-07 18:04 #

  2. Ljuvliga tjejer både den stora och lilla. Kak och bullfatet med alla vackra koppar ser så inbjudande ut.

    Comment by Randiga Tråden — 2012-06-08 7:16 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^