Milanostänger

26 april 2012 19:26 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Milanostänger är litet pilligt att baka, men smakar finfint med sin fyllning av mandelmassa och rivet citronskal! En riktig svensk konditoriklassiker. Jag dukade med Manganiaassiett och fina löparen med gula rosor av Brit Bredström. Så, sätt igång att baka! Här hittar ni receptet.

Milanostänger

Milanostänger

Milanostänger

2 kommentarer

  1. När öppnar du retro café? :)

    Comment by Maria/Prylodesign — 2012-04-27 19:57 #

  2. Jag SKA öppna retrokafé i framtiden, när jag har rätt förutsättningar. Och det är inget skämt. Jag har ett klockrent koncept klart för mig.

    Comment by Kerstin — 2012-04-27 21:46 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^