Det blev visst en samling Alga-memory

17 april 2012 7:32 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | 9 kommentarer

Tre är en samling. Ja, jag kan liksom inte lämna kvar de fina memoryspelen när jag hittar dem på loppis och de kostar någon tia. Annars brukar jag inte köpa spel som jag redan har om de inte behöver kompletteras för att det saknas något. Så var det faktiskt med det andra memoryt. Det första hade två inkompletta par och låg i en plastlåda istället för originallådan, så att jag köpte det andra, som var komplett och låg i originalkartongen, var inte konstigt. Men nu hittade jag i alla fall ett tredje i originalkartong på Myrorna, och så köpte jag det också för att det kan vara bra att ha kanske… Det var komplett också, men det är så trist att Myrorna alltid tejpar igen spelen så kartongerna blir skadade. Jag har pratat med personalen om det någon gång, men de vill inte göra på något annat sätt. Klara och jag spelar i alla fall memory ofta, men hon fuskar rätt mycket för att hon så gärna vill ha vissa kort som är extra fina och begärliga.

Memory Alga

Memory Alga

Memory Alga

9 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. SV: Haha, vad kul! På baksidan av korten står dessutom käcka slagord som man kan ponera när man studerar sin hand.

  Comment by Emmy — 2012-04-17 12:47 #

 2. Vill ju inte sabba en samling, men du vill inte sälja ett? :)

  Comment by anna — 2012-04-17 17:29 #

 3. Den där räven skulle jag kunna fuska för!

  Comment by Mikkis — 2012-04-18 23:18 #

 4. […] Alla snygga djuren i det klassiska Memoryt […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Bloggutmaning: Mitt retrozoo — 2012-05-16 6:47 #

 5. Ååh jag kommer ihåg ”lyktan” som jag o min kompis kallade den, ett mystiskt ljus av något slag. Jag märkte baksidan så jsg kunde fuska! :)

  Comment by Anna Piteå — 2012-06-01 8:46 #

 6. […] var komplett. Sedan köpte jag ett likadant när jag hittade det i riktig ask. Sedan hittade jag ännu ett för nästan inga pengar och tänkte att det är bra att ha i reserv. Och det här, det är […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Jo, men jag behövde det här Memoryt också — 2012-07-10 20:49 #

 7. […] är det inte samma som Algas klassiska memory, tänkte jag när jag så det på Vaksalatorg. Ett årtal hade det också, 1959! När jag kom hem […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Original-memory från Ravensburger Spiele — 2012-07-16 20:18 #

 8. Åh, vill ha !!!! Säg till om du vill sälja =)

  Comment by Karoline — 2014-01-05 22:13 #

 9. Greetings! I’ve been following your weblog for some time now
  and finally got the courage to go ahead and give you a shout
  out from Humble Texas! Just wanted to tell you
  keep up the great work!

  Comment by gamestop hours black friday — 2014-02-07 8:20 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^