Kom igen nu, syrenerna!

16 februari 2012 17:36 | Allmänt, Bilder | 5 kommentarer

Så här ser kvistarna som jag tog in i slutet av januari ut. Körsbären blommar och syrenerna knoppas. Några har nästan slagit ut. Äppelkvistarna går det sämre med. I min fina Herha Bengtson-kanna står fler kvistar som jag tog in för någon vecka sedan. Där händer det saker också!

Driva kvistar

Driva kvistar

Driva kvistar

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Våren kom! NU!

  Comment by Gila — 2012-02-16 19:30 #

 2. Jättefint! Anders läste om dina kvistar och gjorde likadant. De har satt knopp, men nu har de stannat av lite. Men jag hoppas fortfarande. Om de vissnar ska jag nog ut och hämta nya för att testa igen.

  Comment by Daniel — 2012-02-17 9:24 #

 3. Åh! Nu har jag hittat hit också!
  Vilken fin blogg du har, nu kan jag läsa mer om alla dina fina koppar, jättekul!
  Du har verkligen inspirerat mig med allt fint och med de blommande kvistarna. Nu ska jag plocka in några fina jag också!
  ”systerystermarie”

  Comment by Marie — 2012-02-19 8:57 #

 4. @Daniel: Mina första kvistar börjar torka nu, när körsbären blommat och syrenerna nästan slagit ut. Men den andra omgången kvistar står längre in i rummet och inte i närheten av element. Ser bra ut än så länge.

  Comment by Kerstin — 2012-02-19 12:29 #

 5. @Marie: Roligt att du hittat hit! Välkommen!

  Comment by Kerstin — 2012-02-19 12:29 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^