Estniskt rågbröd
10 februari 2012 21:41 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 4 kommentarerTemat för Månadens sötsak är Frukost. Sött är det här brödet då rakt inte. Det är surt, och fantastiskt gott som frukostbröd. Degen till det här estniska rågbrödet är så stor att att jag jäser den i en tiolitersgryta. Tre rejäla limpor blir det. Det är väl värt att det tar flera dagar att baka det. Receptet hittar ni här.
4 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Å, min barndoms bröd, som doftar och smakar så gott! Jag minns när min mamma tog brödet ur ugnen och så fick man en skiva som fortfarande var så varm att smöret smälte.
Äter Viggo och Klara estniskt bröd?
Comment by Enn Kokk — 2012-02-11 10:02 #
Nej, det gör de inte. Jag tänkte komma förbi med en limpa åt dig någon dag.
Comment by Kerstin — 2012-02-11 11:39 #
Å, underbart!
Comment by Enn Kokk — 2012-02-11 12:25 #
[…] Kerstin bakade estniskt rågbröd. […]
Pingback by God morgon | Söta saker — 2012-03-01 14:54 #