Vilken kopp skulle kunna passa bättre till lakritspannacotta än svart Cleo?
17 januari 2012 17:33 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | 4 kommentarerJag kommer i alla fall inte på någon. Mina svarta Cleo-koppar passar så väldigt bra. Och jag ville testa att smaksätta pannacotta med lakrisal, eftersom det är lätt att få tag på, till skillnad från olika lakritspulver och lakritspasta. Och gott. Nu har jag testat mig fram till ett recept med alldeles lagom lakritssmak. Här hittar ni receptet! Blandade kaffekoppar har jag använt förr att servera pannacotta i, förresten. Titta här.
4 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Alltså, jag blir GRÖN! av avund på alla dina fina koppar. Vilken skatt du har.
Comment by kollijox — 2012-01-17 21:11 #
Jag instämmer med ovanstående kommentar. Jättefina koppar!
Comment by Diana — 2012-01-17 21:19 #
Så himla gott det låter! Det måste jag nog testa. Och serveringen är ju klockren
Comment by Loppistan — 2012-01-17 21:53 #
helt rätt koppar, så snygga!
Comment by Allt det gamla goda — 2012-01-18 20:02 #