Dagens kopp: kaffekopp i svart Cleo från Gefle

7 augusti 2010 21:27 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Lovely! Jag var ju tvungen att köpa en kaffekopp, trots att jag föredrar tekoppar, när jag hittade en Cleo med svart dekor. Det har jag aldrig sett förut. Den blå varianten är däremot rätt vanlig. Modellen är Sven Eric Skawonius E, men dekoren är ritad av Arthur Percy 1959. Om någon mer är sugen på den fanns det två koppar till, men dem var det en pyttenagg upptill på. Kostar 200 kr styck på Väderkvarnens antik och kuriosa.

2 kommentarer

  1. Finfin! Jag har ingen sån kopp, men 200 är lite drygt med nagg. Jag har assietter och lite mer delar i svart, men väntar på att hitta koppar så småningom!

    Comment by Benny — 2010-08-07 21:35 #

  2. Min utan nagg kostade också 200, kan jag tillägga. Riktigt fint skick, inga krackeleringar. Helt ok uppsalapris för den, tycker jag.

    Comment by Kerstin — 2010-08-07 21:41 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^