Dagens kopp: Glöggkoppar av Gunvor Olin-Grönqvist från Arabia

11 december 2011 8:28 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Så här i adventstider passar det bra att visa upp mina glöggmuggar som jag köpte på Tradera för många år sedan. Jag vet inte vad de heter, men de är formgivna av Gunvor Olin-Grönqvist. I Arabiakatalogen från tidigt 60-tal som jag har finns de inte med. Jag gissar att de är från mitten eller slutet av 60-talet. Jag gillar den raka formen, det sköna örat och variationerna i den handmålade dekoren. Alla mina Dagens kopp-inlägg läser du här.

Glöggmuggar Arabia

Glöggmuggar Arabia

1 kommentar

  1. Det var verkligen roligt att få se din fantastiska kopp-samling!

    Comment by Sussiesfyndhörna — 2011-12-11 9:30 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^